PRODUSE BIO

PARUL TAU ...GRIJA NOSTRA

INSIGHT este gama de produse conceputa in laboratoarele noastre din Italia, prin care se creeaza o actiune sinergetica intre antica cultura de fito-extracte si fito-uleiuri si alegerea etica de a lucra cu ingrediente organice.

NATURA este sursa noastra de inspiratie. Formule inovatoare si neconventionale care aleg salvarea sanatatii si splendoarea parului prin intermediul unei selectii riguroase a materiilor prime folosite, garantand in acelasi timp un styling perfect si un inalt nivel profesional.

PRODUSELE INSIGHT sunt nutritive, bogate in principii active, protective si in acelasi timp esentiale, urmare a unei alegeri sanatoase a puritatii formulelor.


VOPSEAUA INCOLOR

Crema Coloranta Fitoproteica

Linia de vopsea permanenta Insight Incolor este un sistem de vopsire de inalta calitate care garanteaza culori intense si reflexe luminoase de lunga durata.

Formulata cu un nivel scazut de amoniac permite obtinerea de culori stralucitoare in timp ce respecta firul de par si-l protejeaza de eventualele deteriorari. Datorita Fitocheratinei, Uleiului de argan si Untului din seminte de struguri se asigura o actiune restructuranta si conditionanta.

Caracteristice:

# Baza tratanta cu o mare putere de hidratare datorita ingredientelor active de origine naturala
# Parfum fara alergeni
# 50 de nuante disponibile

Rezultate:

* 100% acoperiare chiar si pentru cel mai dificil par
* lunga durata a tratamentului de culoare in timp
* nuante intense, profunde, depline
* par moale, hidratat si restructurat.


SAMPON INSIGHT

Toate sampoanele noastre sunt formulate fara SLS si SLES (Sodium Lauryl Sulfate si Sodium Laureth Sulfate) care sunt considerati tensioactivi agresivi si potential iritanti. In schimb am ales sa folosim un agent de curatare mai delicat Sodium Coceth Sulfate, derivat din nuca de cocos. Folosirea unui produs de curatare mai dermo-compatibil inseamna protejarea sanatatii si echilibrul scalpului si parului in timp.


INSIGHT INSEAMNA

FARA SLS/SLES
FARA VASELINA
FARA SILICONI
FARA PARABENI
FARA COLORANTI
CU INGREDIENTE
ORGANICE
100% MADE IN ITALY

tags: salon infrumusetare berceni, salon infrumusetare, coafor berceni, salon coafor, frizerie berceni, frizerie, salon cosmetica berceni, cosmetica berceni, gene fir cu fir, gene false, extensii par, extensii par natural berceni.