TRATAMENT OLAPLEX

Tratament OLAPLEX NOU ÎN SALON!

Este un produs revoluționar, folosit de cei mai celebri stiliști, dezvoltat de renumiți oameni de știință disponibil acum si la Beauty Colours.

OLAPLEX este un tratament ce reface structura firului de păr în urma degradării din timpul serviciilor chimice (vopsire, decolorare).

Ce este... OLAPLEX?

OLAPLEX este un Serviciu Profesional științific dovedit, format din 3 pași, serviciu pe care sute de mii de stiliști din întreaga lume, inclusiv cei ai celebrităților îl folosesc pentru a nu compromite integritatea firului de păr (în timpul colorării, decolorării, etc).

OLAPLEX este un produs revoluționar, un ingredient chimic, care nu conține silicon sau uleiuri, dar care reface legăturile sparte din păr în timpul și după serviciile chimice și care le face mai puternice decât erau înainte. Poate că sună ca toate celelalte descrieri ale altor produse, dar verifică ce spun hairstyliștii de top despre Olaplex peste tot în Social Media. Așa cum se spune, trebuie să încerci ca să îți dai seama că este adevarat.

  • Olaplex este un ingredient activ dezvoltat de Dr. Eric Pressly și Dr. Craig Hawker, doctori în chimie.
  • Olaplex este un singur ingredient activ care reface legăturile disulfurice ale firului de păr care sunt deteriorate în timpul serviciilor chimice, mecanice sau termice.
  • Olaplex este fără siliconi, uleiuri, aldehide, parabeni, gluten.

Vopsește-te blond. Împinge limitele, fără a compromite integritatea firului de păr. De la sedința foto și până la scaunul din salon, hairstyliștii sunt eliberați de teama părului deteriorat.‪ Olaplex‬ este produsul ideal pentru îngrijirea părului tău, oferindu-i integritate, forță și regenerând structura acestuia.

Ai grijă de părul tău cu tratamentul revoluționar OLAPLEX!

Coafuri speciale by Sasha !

Tu ai încercat tratamentul “minune” Olaplex?

Olaplex-Cuvântul “revoluționar” poate crea anumite rețineri când vine vorba despre un produs nou, a cărui prezentare stârnește întradevăr curiozități, însă după ce vei încerca tratamentul Olaplex, vei fi de părere că nu există superlative care să-l poată descrie la adevarată capacitate.

Ce face acest tratament?

Este format din trei pași, pasul 1 și pasul 2 fiind destinați saloanelor de înfrumusețare, iar pasul 3, ca tratament pentru acasă, doar în cazul în care ați folosit înainte primii pași.

Scopul acestui tratament este de a proteja părul în timpul proceselor chimice, precum decolorarea sau vospirea părului, dar și de a întreține sănătatea acestuia.

Cu ajutorul Tratamentului Olaplex, poți face o schimbare radicală a culorii părului, fără ca acesta să aibă de suferit.

„Secretul vieții constă în căutarea frumuseții"

tags: tratament olaplex bucuresti olaplex ieftin trataent olaplex berceni tratament olaplex alexandru obregia tratament olaplex de refacere a parului degradat tratament par revolutionar berceni