Produse de revanzare

CE VA OFERIM?

Un par frumos este dorinta oricarei femei emancipate ce a inteles ca dragostea de sine va aduce si dragostea celor din jur si ca increderea in propria persoana este cheia succesului in orice ne propunem sa facem..

Frumusetea conteaza, parul conteaza! Sa nu uitam insa in demersurile noastre de infrumusetare ca suntem un tot unitar si ca frumusetea noastra trebuie sa fie delicat armonizata astfel incat culoarea parului, tunsoarea si coafura sa scoata in evidenta ce este mai frumos din trasaturile noastre, sa puna in valoare nuanta tenului, culoarea ochilor, forma fetei.

Coafuri speciale by Sasha !

La BEAUTY COLOURS, hair stylistii nostri va vor oferi sfaturi pretioase atunci cand le veti solicita pentru a va oferi un look proaspat, modern, sofisticat si de bun gust, asa cum ii sta bine oricarei femei care a inteles ca frumusetea ii da forta!

"Ca hair stylisti, putem fi vizionari si revolutionari. Putem fi trendsetteri prin coafurile pe care le creem, dar, in acelasi timp trebuie sa incuranjam echilibrul dintre ceea ce suntem si ceea ce vrem sa aratam lumii"

Secretul vieții constă în căutarea frumuseții!
Vino la noi și vei descoperii secretul frumuseții tale.

tags: salon coafura berceni. salon infrumusetare berceni, salon infrumusetare, coafor berceni, salon coafor, frizerie berceni, frizerie, salon cosmetica berceni, cosmetica berceni, gene fir cu fir, gene false, extensii par, extensii par natural berceni.