MANICHIURA SEMIPERMANENTA

MANICHIURA SEMIPERMANENTA

Manichiura clasica nu mai este de mult in trend deoarece in industria produselor pentru infrumusetarea unghiilor a aparut cea semipermanenta. Manichiura semipermanenta reprezinta tot ceea ce este necesar pentru a avea niste unghii frumoase si rezistente in care oja sa nu se crape in primele 2-3 zile. Acest fapt reprezinta cea mai mare problema a manichiurii clasice. De aceea expertii in domeniu s-au raportat la nevoile doamnelor si au venit in sprijinul acestora cu gama variata de lacuri profesionale semipermanente care odata aplicate pe unghii pot rezista si pana la 4 saptamani fara sa se exfolieze. Sunt perfecte si pentru persoanele care au o viata mai activa. Este foarte important de stiut ca o oja semi se usuca intotdeauna la lampa uv, avand cam aceleasi proprietati ca un gel uv. Fiecare nuanta de oja semipermanenta se potriveste perfect oricarui tip de unghie si la orice vestimentatie.

Aplicarea lacului de unghii semipermanent

Inainte de aplicare se achizitioneaza toate produsele necesare si anume un primer, o baza si nuanta preferata. La inceput se pregatesc unghiile naturale printr-o curatare si o pilire perfecta pentru ca oja semipermanenta sa aiba o aderenta foarte buna. Se aplica primerul si pun unghiile 2 minute in lampa. Dupa ce s-au uscat se aplica baza cu mare atentie pentru a nu se da si pe margini. Este de preferat sa se evite pe cat posibil zona cuticulelor. Se usuca si baza foarte bine la lampa urmand ca apoi sa se aplica primul strat de oja. Daca aceasta nu are o nuanta puternica se recomanda aplicarea si stratului al doilea. Dupa ce unghiile au fost uscate complet se poate finisa cu ajutorul unei pile cu o granulatie scazuta surplusul intarit.

Coafuri speciale by Sasha !

Avantajele manichiurii semipermanente

Fiecare nuanta de oja semipermanenta isi pastreaza stralucirea si luciul pana la 4 saptamani. Este recomandata femeilor care sufera de unghiile casante si fragile. Imbogatita cu un complex de vitamina A aceasta intareste unghiile si le face mult mai rezistente. Este perfecta si pentru persoanele care au obiceiul de a roade unghiile. Intr-un timp foarte scrut unghiile vor fi complet transformate. Intreg procesul de aplicare a unghiilor cu oja semipermanenta nu depaseste 45 de minute.

Secretul vieții constă în căutarea frumuseții!
Vino la noi și vei descoperii secretul frumuseții tale.

tags: manichiura semipermanenta berceni, manichiura semipermanenta alexandru obregia, manichiura semipermanenta bucuresti berceni