EXTENSII PAR NATURAL

AVANTAJELE EXTENSIILOR DE PAR

Extensiile pot atrage multe priviri si darui in acelasi timp, o adiere de lumina si personalitate imposibil de obtinut in alt mod.

Din pacate, parul nostru nu este asa cum am visa: praful, poluarea orasului au un efect negativ asupra parului nostru impiedicand ajungerea lui la un par lung si frumos, ar trebui sa asteptam mult timp, chiar ani de zile...il vrem lung si voluminos, in schimb el nu este asa.

Coafuri speciale by Sasha !

Acum putem opta pentru un joc de culoare si contraste, lungime si volumul dorit aplicand extensiile de par de diferite tipuri. Multumita tehnicii de aplicare a extensiilor, azi, orice femeie poate avea parul la care a visat in doar cateva ore. Pentru toate tipurile de extensii parul este natural, atat de natural incat nu se va observa nici un fel de diferenta intre parul dumneavoastra si extensii, fiind posibila vopsirea, coafarea si spalarea lor, spre deosebire de cele sintetice care au aspect de par de papusa nefiind posibila vopsirea si aranjarea lor.

Costurile pentru obtinerea si aplicarea extensiilor sunt mici, in comparatie cu efectele pe care acestea le ofera.

Secretul vieții constă în căutarea frumuseții!
Vino la noi și vei descoperii secretul frumuseții tale.

tags: extensii par natural, extensii par natural berceni, extensii par berceni, extensii par, salon profesional berceni, salon infrumusetare berceni, salon infrumusetare, salon lux berceni