COSMETICA

Vă invităm să sărbătorim frumusețea și armonia în salonul!
BEAUTY COLOURS

CE VA OFERIM?

Muzica relaxantă, liniștită umple salonul decorat cu gust. O gamă largă de tratamente de înfrumusețare și o atmosferă prietenoasă va face să recâștigați simțul minunat , iar corpul tău va fi nu numai frumos, dar, de asemenea, odihnit!

Noi lucrăm cu produse cosmetice de cea mai bună calitate, cabinetul este dotat cu echipament modern, asigurând satisfacție deplină cu efectele tratamentelor.

Serviciile salonului Beauty Colours sunt intotdeauna de cea mai inalta Calitate si executate cu Profesionalism !

Coafuri speciale by Sasha !

CE ESTE COSMETICA?

Cosmetica, dincolo de un serviciu de infrumusetare, poate fi luata drept o terapie, o persoana care va intra intr-un salon de cosmetica, avand o imagine nu prea grozava, fara indoiala va avea o avea o stare de spirit mult mai buna dupa aplicarea unui tratament complet si schimbarea imaginii.

Cosmetica este un termen care defineşte ingrijirea, mentinerea si infrumusetarea corpului uman, precum si intarzierea aparitiei semnelor batranetii. Cu toate ca este o practica veche de mii de ani, de-abia in secolul douazeci cosmetica a devenit o profesie certificata.

In unele tari se vorbeste acum de cosmetologie, pentru ca dincolo de a fi o arta, cosmetica se bazeaza pe stiinta.

Secretul vieții constă în căutarea frumuseții!
Vino la noi și vei descoperii secretul frumuseții tale.

tags: cosmetica profesionala, salon cosmetica, salon infrumusetare berceni, salon infrumusetare, coafor berceni, salon coafor, salon cosmetica berceni, cosmetica berceni,